- 1-800-665-6601
- info@tutorpace.com

John bought five books at five dollars each and also five pens at 2 dollars each.

It is clear from the above that,

The cost of one book is $5.

Therefore the cost of five books = 5 x $5 = $25

Cost of one pen is $2

Therefore the cost of five pens = 5 x $2 = $10

Now we have to find the cost of five books and five pens,

Therefore the cost of five books and five pens = $25 + $10

Tom bought two calendars and two books at five dollars each.

It is clear from the above that,

The cost of one calendar is $5.

Therefore the cost of two calendars = 2 x $5 = $10

Also the cost of one book is $5

Therefore the cost of two books = 2 x $5 = $10

Now we have to find the cost of two calendars and two books,

Therefore the cost of two books and two pens = $10 +$ 10