- 1-800-665-6601
- info@tutorpace.com

The following examples will show the word problems.

So the cost of one egg is $2

We know that in one dozen egg means 12 numbers of eggs.

Therefore the cost of one dozen eggs that is twelve number of eggs are = 12 x $2= $24

Jacky went to the market and bought one dozen bananas at a cost of $5 each

So the cost of one banana is $5

We know that in one dozen banana means 12 numbers of the banana

Therefore the cost of one dozen eggs that is twelve numbers of eggs are = 12 x $5= $60

Also the cost of one book is $5

Therefore the cost of two books = 2 x $5 = $10

Now we have to find the cost of two calendars and two books,

Therefore the cost of two books and two pens = $10 + $10